“Piter Pan” i plotëson ëndrrën Xheisonit (Video)

“Piter Pan” i plotëson ëndrrën Xheisonit (Video)

Ëndrra e Xheison Baftit ishte që kur të rritej ta bënte familjen e tij me një shtëpi të re. Por ai nuk do të ketë nevojë të presë kaq shumë, pasi kjo ëndërr tashmë iu bë realitet, falë spektaklit “Në kurthin e Piter Pan”. Nisma e prezantuar pak kohë më parë u finalizua me sukses këtë mbrëmje finale shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS