“Nëse s’do të ishte për ta, s’do kisha mbijetuar”, u rrit nga qentë e rrugës, 27-vjeçari tregon se si e ushqenin dhe e mbanin ngrohtë gjatë natës (Video)

“Nëse s’do të ishte për ta, s’do kisha mbijetuar”, u rrit nga qentë e rrugës, 27-vjeçari tregon se si e ushqenin dhe e mbanin ngrohtë gjatë natës (Video)

Një burrë i cili u rrit nga qentë e rrugës kur ishte fëmijë, ka treguar se si kafshët i shpëtuan atij jetën.

Ivan Mishukov, tani 27-vjeç, u shpëtua në moshën 5-vjeçare nga policia, ndërsa kishte 2 vite që qentë ishin “familja e tij e vetme”. Ai ka treguar se çdo mëngjes shkonte së bashku me qentë nëpër furra lokale, pranë Moskës, duke kërkuar diçka për të ngrënë shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS