Nasa është duke lypur puntorë qe rrinë vetëm shtritë me pagë marramendëse.

Nasa është duke lypur puntorë qe rrinë vetëm shtritë me pagë marramendëse.

NASA kërkon vullnetarë për të qëndruar dy muaj në shtrat, e cila po ofron pagesë prej 19 mijë eurosh.

Studimi i zhvilluar në bashkëpunim me Agjencinë Hapësinore Evropiane dhe atë Hapësinore gjermane synon të kuptohen reagimet e trupit në mungesë të gravitetit.Kjo do të bëhet duke simuluar një situate të ngjashme me atë të hapësirës, që do të thotë dy muaj pa lëvizur nga shtrati shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS