Mjekra e meshkujve më e papastër se lëkura e qenit (Video)

Mjekra e meshkujve më e papastër se lëkura e qenit (Video)

Një studim i kohëve të fundit ka zbuluar se mjekra e meshkujve fsheh më shumë baktere se lëkura e një qeni.

Ky hulumtim ka krahasuar mostrat e baktereve të 18 burrave me mjekër me lëkurën e 30 qenve. Dhe ajo çfarë bie në sy sipas gjetjeve është se “qentë janë më të pastër krahasuar me meshkujt me mjekër” shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS