Maturantja nga Prishtina u shoqërua me ‘Ferrari’ në mbrëmjen e maturës (Video)

Maturantja nga Prishtina u shoqërua me ‘Ferrari’ në mbrëmjen e maturës (Video)

Maturantët kosovarë jo pak herë bëhen temë e mediave, kjo pasi kujdesi dhe idetë kreative rrëmbejnë gjithnjë vëmendje. E tillë ka qenë paraqitja e maturantes Eriona Sejdiu nga Prishtina, e cila në këtë datë të rëndësishme është shoqëruar me një veturë luksoze të tipit “Ferrari” në mbrëmjen e maturës shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Maturantët kosovarë jo pak herë bëhen temë e mediave, kjo pasi kujdesi dhe idetë kreative rrëmbejnë gjithnjë vëmendje.

E tillë ka qenë paraqitja e maturantes Eriona Sejdiu nga Prishtina, e cila në këtë datë të rëndësishme është shoqëruar me një veturë luksoze të tipit “Ferrari” në mbrëmjen e maturës shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS