Maturantja nga Peja e dizajnon vetë fustanin e saj më pako të cigareve (Video)

Maturantja nga Peja e dizajnon vetë fustanin e saj më pako të cigareve (Video)

Kjo është maturantja nga Peja, e cila për mbrëmjen e saj të maturës nuk ka vendosur ta blejë apo porositi fustanin e saj, por me duart e saj e ka dizajnuar veshjen e saj për këtë mbrëmje.

Elita Bajramaj e cila është maturante në shkollën e mesme teknike “Shaban Spahija” në Pejë, ka vendosur në një mnënyrë më të veçantë ta kaloj mbrëmjen e saj të maturës, duke e bërë vetë dekorimin e fustanit të saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS