Maturantja e cila mori vëmendjen,kaq e bukur u duk ja dhe.. (Video)

Maturantja e cila mori vëmendjen,kaq e bukur u duk ja dhe.. (Video)

Maji është muaji që organizohen mbrëmjet e maturës. Kësaj nate rëndësi i ka kushtuar edhe maturanjta nga Fush Kosova, Finesa Rama. Për veshjen e saj u përkujdes dizajnerja Donjeta Macula ndërsa për grimin Dona Mu shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Maji është muaji që organizohen mbrëmjet e maturës.

Kësaj nate rëndësi i ka kushtuar edhe maturanjta nga Fush Kosova, Finesa Rama.

Për veshjen e saj u përkujdes dizajnerja Donjeta Macula ndërsa për grimin Dona Mu shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS