Ky është mashkulli i parë që më ka zhv.eshur, Moderatorja e njohur e thotë publikisht

Ky është mashkulli i parë që më ka zhv.eshur, Moderatorja e njohur e thotë publikisht

E ftuara e radhës në emisionin “Why Not” të Roza Latit ka qenë moderatorja Fatma.

Teksa Roza Lati po i tregonte publikut se Fatmën e identifikojnë atletet conversa që e tregojnë mjaft të thjeshtë, modeste dhe vetvetja, kjo e fundit tregoi se kishte shumë palë të tilla.

“Kam shumë conversa, i pëlqej shumë dhe i kam patur që në fillimet e mia në ekran, sigurisht nën ndikimin e stilistit Niko Komani shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS