Ky është biznismeni i parë Kosovarë nga Gjermania që kërkon 500 puntorë

Ky është biznismeni i parë Kosovarë nga Gjermania që kërkon 500 puntorë

Ky është biznismeni i parë Kosovarë nga Gjermania që kërkon 500 puntorë.

Kosovari nga Gjermania ka kerkuar 500 puntore ne baushtell, pasi tashme jan hequr vizat aplikimi per vize pune nuk eshte problem,

E gjitha ajo qfar duhet te beni eshte te plotsoni formularin me poshte dhe te dergoni ne numrin qe ju lem me poshte aplikimi vlen deri ne fund te vitit shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS