Dilema e vajzës nga Gjakova: Im shoq pi shumë, iu dorëzova vjehrrit në shtrat. Po tani ç’të bëj?

Dilema e vajzës nga Gjakova: Im shoq pi shumë, iu dorëzova vjehrrit në shtrat. Po tani ç’të bëj?

Dilema e vajzës nga Gjakova: Im shoq pi shumë, iu dorëzova vjehrrit në shtrat. Po tani ç’të bëj?
E dashuruar me ish-vjehrrin dhe në dilemë se si do ta presin lidhjen e tyre familjarët e saj dhe ish-burri. Kjo është historia e një gruaje nga Kopliku, e rrë/fyer për “ShkodraNews”.

“Po kryej marrëdhënie se/ks/uale me ish-vjehrrin tim dhe duam të martohemi bashkë. Kam qenë e martuar në Koplik, por pas divorcit jetoj në Tiranë prej shumë e shumë vitesh.
Me burrin më kanë martuar që 15 vjeçe me shkuesi dhe ai pinte shumë alkool dhe nuk donte te punonte. Jeta në shtëpinë e tij ishte një ferr i vërtetë shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS