Bëhet baba në moshën 92-vjeçare (Video)

Bëhet baba në moshën 92-vjeçare (Video)

Gruaja e një palestinezi 92-vjeçar ka sjellur në jetë një vajzë. Ngjarja ka ndodhur në qytetin Khalil, në Bregun Perëndimor. Mahmoud-al Adam e ka quajtur vajzën Tamara dhe është shprehur se është shumë i lumtur me dhuratën e Perëndisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on

Gruaja e një palestinezi 92-vjeçar ka sjellur në jetë një vajzë.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin Khalil, në Bregun Perëndimor.

Mahmoud-al Adam e ka quajtur vajzën Tamara dhe është shprehur se është shumë i lumtur me dhuratën e Perëndisë shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS