Author: admin

A do të donit të merrnit 560 Euro çdo muaj pa bërë asnjë punë? Do të befasoheni nga ky lajm! (Video)

A do të donit të merrnit 560 Euro çdo muaj pa bërë asnjë punë? Do të befasoheni nga ky lajm! (Video)

Prej vitesh në disa nga vendet më të zhvilluara në Evropë, po diskutohet ideja e garantimit të ardhurave bazë për të gjithë njerëzit pavarësisht nëse ...
Haram u qofshin lotët e mi! Plakun që e braktisën fëmijët e tij (VIDEO EMOCIONUESE)

Haram u qofshin lotët e mi! Plakun që e braktisën fëmijët e tij (VIDEO EMOCIONUESE)

Një plak i cili ishte braktisur nga fëmijët e tij për mëse 8 vite, flet para një gazetari. Plaku mu në ditën e festës së Bajramit ankohet se fëmijët n ...
Live ne emision: A ka m3shk.uj qe mund te me rez.istoje deri 6 here.. (Video)

Live ne emision: A ka m3shk.uj qe mund te me rez.istoje deri 6 here.. (Video)

Live ne emision: A ka m3shk.uj qe mund te me rez.istoje deri 6 here..Aferdita nga Vushtrria ne profilin e saj ne facebook e ka postuar nje postim ku k ...
Historia:Morra 3 dj3m nga shko.lla e vajzes sepse doja….

Historia:Morra 3 dj3m nga shko.lla e vajzes sepse doja….

Emri im eshte Rudina dhe jam 42 vjece.. Une jetoj ne Tirane bashke me burrin dhe vajzen time 18 vjecare.Jam nje grua e e bukur dhe seksi…te pakten kes ...