27 vjeçarja që mb.yti foshnjën në Prizren, para një viti kishte vr.arë një tjeter fëmijë të saj (Video)

27 vjeçarja që mb.yti foshnjën në Prizren, para një viti kishte vr.arë një tjeter fëmijë të saj (Video)

Rrëfimi nga Prizreni, Marigona Bytyqi dyshohet se ka mb.ytur foshnjën e saj me rroba, në tavanin e shtëpisë. Familjarët e paraqesin në po.lici

Para gjashtë ditësh në një shtëpi në qendër të Prizrenit, një grua solli në jetë një foshnje të gjinisë mashkullore. Procesin e lindjes gruaja me inicialet Marigona Bytyqi e bëri e vetme në një dhomë. E shenjat ende nuk janë larguar nga vendi ku e solli në jetë djalin e saj shtype rekl,am dhe shiko vide,on

COMMENTS